LEMONDOTT A JÁRÁSRÓL EGY KISFIÚÉRT

A 25 éves Dan Black 20 ezer fontot gyűjtött össze négy év alatt egy olyan kezelésre, amely lehetővé tette volna számára, hogy újra járni tudjon. A férfi azonban az utolsó pillanatban lemondott a saját gyógyulásáról, és egy fogyatékos kisfiúnak utalta át az összeget.A brit Dan Black élete akkor változott meg gyökeresen, amikor egy autó elütötte biciklizés közben. A rokonai segítségével négy év alatt sikerült összegyűjtenie 20 ezer fontot - 7,1 millió forintot - egy őssejt kezelésre - írja a The Sun magazin. A pénzre nagy szüksége lett volna, hiszen a baleset után már nem tudott járni.

Black minden reménye az volt, hogy a terápia segítségével újra tud majd biciklizni, sétálni és futni, azonban meggondolta magát: az utolsó pillanatban mindent feláldozott egy számára ismeretlen kisfiúért.

Az 5 éves Brecon Vaughan úgy jött világra, hogy egy agykárosodás miatt kétoldali bénulásban szenved, teljesen merevek a lábai. A kisfiú, hogy élete első lépéseit segítség nélkül megtegye 60 ezer fontra van szüksége, ugyanis ennyibe kerül ez a speciális műtét Amerikában.

Vaughan családja eddig 11 ezer fontot szedett össze, és a felajánlott 20 ezer fonttal együtt viszont már több, mint a fele megvan a kért összegnek. Black csak annyit írt: több esélye van Breconnal arra, hogy járjon, mint nekem. Nagyon hálás vagyok mindenkinek, aki rajtam akart segíteni, de most úgy érzem, neki nagyobb szüksége van rá. A kisfiú családja annyira meghatódott, hogy a szavakat sem találta Dan Black tettére. Nehéz is lenne.


Ezeket is ajánljuk


# Példaképek # Archívum

Örökbe fogadta a Down-szindrómás tanulót

A koldus, aki mások segítésére kér

Hátán cipeli szerelmét