ÖRÖKBE FOGADTA A DOWN-SZINDRÓMÁS TANULÓT

Egy jószívű tanár örökbe fogadta diákját, miután rákban meghalt a fiú édesanyja.

A hihetetlen történet 4 évvel ezelőtt kezdődött egy nagyon őszinte beszélgetéssel Kerry Bremer gyógypedagógus és a halálos beteg édesanya, Jean Manning között. Bár a pár csak néhány hónapja ismerték egymást, beszélgetésük sorsfordító volt Kerry, és Manning fia, a Down-szindrómás Jake számára.

"Azt mondtam: 'Talán túl messzire megyek és bocsásson meg, ha így van, de a családom és én szeretnénk gondnokságot biztosítani Jake-nek, ha eljön az ideje.' " emlékezett vissza Bremer a Today Parents cikkében. Jean könnyek között elfogadta a felajánlást. "Hosszú idő után ma végre jobban fogok aludni", mondta a beteg édesanya.

Egy jószívű tanár örökbe fogadta diákját, miután rákban meghalt a fiú édesanyja.

Bremer megemlítette, hogyan "szerette meg azonnal Jake-et" és bár segíteni nem tudott, de befogadta a családjába. "Tudtam, hogy otthonra van szüksége, és kizárt, hogy ne nyitottam volna meg a mienket számára", mesélte a gyógypedagógus.

"Az anyukám felment a mennybe", mesélte Jake a CBS 17-nek. "Ő az én királynőm, angyal-mami. Mindig a szívemben marad... annyira szeretett engem."

Miután Jane elment, beváltotta ígéretét, és fia, Jake a tanár családjához költözött. A ház már tele volt Jake játékaival és ruháival - amióta megszámlálhatatlan órát töltött a családdal, amíg édesanyja a kimerítő kezeléseken ment keresztül. A változás kemény volt, de mindeddig jól ment.

"Soha nem volt kétségünk a döntés felől, hogy Jake-et a családunkba fogadjuk", mondta Manning. "Annyira megszerettem ezt a fiút. Többet tett értünk, mint amennyit mi valaha tehetünk érte."

Szüzesség a házasságig

A tiszaburai romamisszió

A világ legidősebb hölgye Istenről