TRIATLON A BETEG KISÖCSÉMMEL

Noah és Lucas Aldrich igazi jó testvérek. A 8 éves Noah imád sportolni és nagyon sokat foglakozik 6 éves kisöccsével, aki egy ritka fejlődési rendellenességben (lissencephaly) szenved, ezért nem tud beszélni, önállóan járni vagy enni, ezért mindig családja segítségére szorul.

Igaz szeretet, gyermeki szívből
Noah is mindig mindenben segít Lucas-nak és imádnak együtt játszani, tévézni és biciklizni. Különlegesen erős és megható kapcsolat van a két kisfiú között. Ha Lucas meglátja a bátyját, az arca mindig felragyog.

Amikor a városukban, az Idaho állambeli Boise-ban triatlon versenyt rendeztek gyermekeknek, Noah úgy döntött, hogy testvérével együtt indul el a versenyen, mert nagyon szerette volna, hogy öccsével együtt érjen be a célba. A két testvér együtt teljesítette a távot, az egy mérföldes futást, a három mérföldes kerékpározást és a kétszáz méteres úszást. A futást és a biciklizést egy kis kocsi segítségével teljesítették, ebben ült Lucas, az úszás alatt pedig Noah egy csónakban húzta maga után a testvérét. Mindössze 54 perc alatt értek be a célba.

"Ha olyanok nem lesztek mint a kis gyermekek, semmiképen nem mentek be a mennyeknek országába."
(Máté 18:3b)

A 104 éves holokauszt túlélő

Gianna Jessen, abortusz túlélő

Megkönnyezett találkozás 102 évesen