AZ ATYAISTEN

Függetlenül attól, hogy nagyszerű vagy kevésbé nagyszerű édesapád volt, el tudod képzelni, hogy egy szeretetteljes apa hogyan viszonyul a gyermekeihez. Szeretettel, együttérzéssel, bölcsességgel vezeti és korrigálja őket, így téve lehetővé, hogy bővelkedő és teljes életet élhessenek.A KÖNYVBŐL
"Amilyen irgalmas az apa fiaihoz, olyan irgalmas az Úr az istenfélőkhöz"
(Zsolt 103:13).

"Árváknak atyja, özvegyek védője az Isten, szent hajlékában" (Zsolt 68:6).

"Hiszen te vagy a mi atyánk, Ábrahám nem ismert bennünket, Izráel nem törődik velünk. Uram, te vagy a mi atyánk, ősidőktől fogva megváltónknak nevezünk" (Ézs 63:16).

"Az Úr intését meg ne vesd, fiam, és dorgálását meg ne utáld! Mert akit szeret az Úr, azt megdorgálja, de mint apa a fiát, akit kedvel" (Péld 3:11-12).

ISTEN ÍGÉRETE
"Ne aggódjatok tehát, és ne mondjátok: Mit együnk? - vagy: Mit igyunk? - vagy: Mit öltsünk magunkra? Mindezt a pogányok kérdezgetik; a ti mennyei Atyátok pedig tudja, hogy szükségetek van minderre. De keressétek először az ő országát és igazságát, és ezek is mind ráadásul megadatnak nektek" (Mt 6:31-33).


CSELEKVÉSI PONT

SOROLD FEL A TÍZ LEGJOBB JELLEMVONÁST, AMELY A LEGJOBB APÁNAK JELLEMZŐJE LEHET! MOST OLVASD EL ÚJRA A LISTÁT ÉS TUDATOSÍTSD, HOGY AZ ATYAISTENRE MINDAZOK ÉS MÉG SOKKAL TÖBB IS IGAZ! Ő AMI TÖKÉLETES ÉDESAPÁNK, AKI KÉSZEN ÁLL, HAJLANDÓ ÉS TUD IS TÖKÉLETES SZERETETÉVEL SZERETNI.


Forrás: "The Book 21 day habit" című könyv alapján
Csüggedés vagy depresszió Hálaadás


EZEKET OLVASTAD MÁR?

Menny, vagyis az örök élet

Próbák és kísértések

Az Isten igéje


Szólj hozzá!