VIGASZ ÉS REMÉNY

"Amíg élünk, remélünk" - tartja a régi mondás. Senki sem tudná megjósolni, hogyan reagálunk majd egy krízishelyzetben, és annak módjában sem lehetünk biztosak, ahogyan Isten közbelép, hogy megváltoztassa az események folyását.Ezt a két tényt elfogadva, a kétségbeesést hittel győzve le, reménységben haladunk előre.

A KÖNYVBŐL
"Az Úr az én pásztorom, nem szűkölködöm. Ha a halál árnyéka völgyében járok is, nem félek semmi bajtól, mert te velem vagy: vessződ és botod megvigasztal engem" (Zsolt 23:1, 4).

"Az Úrhoz folyamodtam, és ő meghallgatott, megmentett mindattól, amitől rettegtem. Akik az Úrhoz kiáltanak, azokat meghallgatja, és kimenti őket minden bajból. Közel van az Úr a megtört szívűekhez, és a sebzett lelkiteket megsegíti" (Zsolt 34:5, 18-19).

"Ha megtelik szívem aggodalommal, vigasztalásod felüdíti lelkemet" (Zsolt 94:19).

"Minden gondotokat őreá vessétek, mert neki gondja van rátok" (1Pt 5, 7).

ISTEN ÍGÉRETE
"Ha vízen kelsz át, én veled vagyok, és ha folyókon, azok nem sodornak el. Ha tűzben jársz, nem perzselődsz meg, a láng nem éget meg " (Ésa 43:2).


CSELEKVÉSI PONT

AZ ÚR A LÁTSZÓLAG ELVESZETT ÉS REMÉNYTELEN HELYZETEK GYŐZEDELMES ISTENE. SZÁNJ PÁR PERCET ARRA, HOGY FELSOROLD KÉTELYEIDET, FÉLELMEIDET ÉS PROBLÉMÁIDAT! KÉRD MEG ISTENT, HOGY NYÚJTSON VIGASZTALÁST MINDEGYIK ESETBEN!


Forrás: "The Book 21 day habit" című könyv alapján
A környezet A jövő és a Világ vége


EZEKET OLVASTAD MÁR?

Békesség

Menny, vagyis az örök élet

Békesség Istennel


Szólj hozzá!