Feliratos filmek

A Jézus Forradalom 

Egy nemzeti spirituális ébredés igaz története az 1970-es évek elejéről, és annak eredete ami a dél-kaliforniai tizenéves hippi közösségből indult el. Ez a Jézus Forradalom, ami Kaliforniában kezdődött és az egész országon végig söpört..

Tedd le az életed! 

Egy srác, aki az illegális autóversenyek királya, megtér egy halálközeli élményt követően. Visszamegy az illegális futamokra, de nem a verseny miatt, hanem hogy elmondja az evangéliumot egy olyan közegben, ahol kizárólag az emberi dicsőség..

Fény a sötétségben 

John Light az egyik legveszélyesebb rab volt az arizonai állam büntetés-végrehajtási intézetében. Miután elfogadja Krisztust a börtönben, rájön, hogy igazi küzdelmei még csak ezután kezdődnek.

Életjel

David nyugodt világa a feje tetejére áll, amikor vér szerinti édesanyja váratlanul felkeresi őt, és találkozni szeretne 18 éves fiával, akit életében mindössze egyszer tarthatott a karjaiban.

A főoldalról

Kortárs
Premier: Életjel

David nyugodt világa a feje tetejére áll, amikor vér szerinti édesanyja váratlanul felkeresi őt, és találkozni szeretne 18 éves fiával, akit életében mindössze egyszer tarthatott a karjaiban.


Ismert személy
Bella Ramsey:
Jézus az én Megváltóm!

Bella Ramseynek, aki Ellie Williamsként szerepel az HBO The Last of Us című műsorában, van YouTube-csatornája és Instagram-fiókja, amely tele van dicsőítő dalokkal és a keresztény életről szóló..


Lelki egyensúly
A legfontosabb dolog (lenne)
a gyülekezetben

A Gallup új tanulmánya szerint a mai gyülekezetben nem a dicsőítés és nem a pásztor a legfontosabb dolog. Nem a dekoráció, és még csak nem is az ifjúsági programok.


Sorozat
A Hegyi beszéd: Az igazi kincs

"Ne gyűjtsetek magatoknak kincseket a földön, ahol a moly és a rozsda megemészti, és ahol a tolvajok.."HIRDETÉSAmikor egy kisvárosi baseball edző életreszóló ajánlatot kap egy nagyobb középiskolától, családjával együtt elköltözik, remélve hogy Isten hívta el erre a feladatra, de hamarosan szembe kell néznie az iskolai felügyelő ellenállásával..

 

 

Az 1970-es évek ellenkultúrális forradalma során a zene egy új formája jelent meg, a 'Jézus zene'. Mára több milliárd dolláros, több műfajú iparággá nőtte ki magát. Minden héten több mint 50 millió ember ébred fel úgy, hogy ez a zene inspirálja őket.

Dr. David Jeremiah, a neves lelkipásztor, író és teológus új Születés-filmje választ ad a legelgondolkodtatóbb kérdésekre az emberiség történelmének legsarkalatosabb pillanata – Jézus Krisztus születése – körül.

Családi tábor

Amikor két, teljesen különböző család kénytelen együtt táborozni, az apák küzdenek azért, hogy összetartsák családjukat és megmentsék házasságukat, miközben versengenek egymással is az áhított tábortrófeáért.


A film öt régi barátnő története, akik életük kihívásaival küzdenek, majd mindenki máshogy, de végül is mind a hiten keresztül fedezik fel, hogy csak Isten képes arra, hogy azzá a nővé váljanak, ami a szívük mély vágya.

Amikor egy hajléktalan férfi megszakítja egy raymondi gyülekezet kényelmes napi rutinját, a fásult gyülekezet élete soha nem lesz már ugyanolyan.

Egy feltörekvő gyermekkönyv-író jobban megérti Isten akaratát, miután minden egyes imája, a múlttól egészen a jelenig, egyszerre meghallgatásra kerül, eltörölve múltját, és mindent megváltoztatva a jelenben.

Az 1970-es évek ellenkultúrális forradalma során a zene egy új formája jelent meg, a 'Jézus zene'. Mára több milliárd dolláros, több műfajú iparággá nőtte ki magát. Minden héten több mint 50 millió ember ébred fel úgy, hogy ez a zene inspirálja őket.

Amikor Morgan hadnagy és fegyveres csapata megérkezik egy templomi túszhelyzet helyszínére, James mérlegeli a menekülési lehetőségeit, míg Elizabeth életének megmentését tűzi ki maga elé.

Azon az estén, amikor Suzanne Waters nyugdíjba vonulását ünnepli, váratlan nehézségek sora indul el életében, melyekkel meg kell küzdenie. "Kövesd Isten északi irányát a életedre."

Mindenkinek megvan a saját apa-története... ami még korántsem ért véget. A Kendrick testvérek legújabb sikerfilmje ezúttal az apaság fontosságát mutatja be melegszívű, távollévő és bántalmazó apák valós történeteinek tükrében.

A kapcsolatokban keresve a beteljesedést, Sarah ráébred arra, hogy az igazi szeretet kulcsa a megbocsájtás.

Isten nem halott 4

Dave tiszteletes ezúttal a keresztény hátterű otthoni oktatás védelmére kel, miután egy ellenőrzés során hiányosságokat találnak náluk. A helyi lelkipásztor vezette szülők egy csoportja otthoni oktatásban részesíti gyermekeit, amikor a szociális szolgálat képviselője előre be nem jelentett látogatást tesz, és úgy ítéli meg, hogy a szülők tanítása a közös állami normák követelményei alapján nem elegendő.


Hannah, a kiégett énekes sztár visszatér a kis észak-michigani szülővárosába, Lost Heart-be (Elveszett Szív), bántalmazó, gyűlölt apja temetésére. Ott szembeszáll múltja nehézségeivel, és talán újra megtalálja a békét és az egyensúlyt.

Ez az igaz eseményeken alapuló inspiráló történet az olimpiai birkózóról, John Wrightról szól. Amikor édesanyja meghal, John visszatér szülővárosába, amely még nem bocsátott meg neki.

A filmnek keresztény üzenete van, de nem prédikál. Valójában az üzenet többnyire nagyon finom, és ehelyett arra összpontosít, hogyan boldogul egy fiatal lány, amikor az apját (alaptalanul) börtönbe zárják.

Különleges hangulat ébred egy farmer és egy híres modell között, aki meglátogatja gyermekkori otthonát. A várost az a veszély fenyegeti, hogy elveszítik szeretett, 87 éves múlttal rendelkezú 'Mikulásfalva' fesztiváljukat, de egy kis szeretettel..

Amikor egy tragédia megzavarja a nagyra becsült zeneprofesszor, Grace Wyatt életét, addigi élete összeomlik, kiszorul az akadémiai világból, és bekerül a veszélyeztetett fiatalok tanításának rideg valóságába.

Jimmy Valentinót a csoda mentette meg, ő így gondolja. A második esélyt kapva Jimmy más végstádiumban lévő betegekért jár közbe imádságban, akik döbbenetére gyorsan felépülnek.

Egy modern tékozló fiú visszatér Ohio szülővárosába, hogy szembenézzen az életével, amelyet maga mögött hagyott; szembesülve megtört múltjával, újra felfedezi hitét, és kapcsolatba lép első szerelmével, Grace -vel.

Amikor a fiatal Sara meghallja a prédikátort, amint arról beszél, hogy a hit hegyeket képes megmozgatni, imádkozni kezd. Hirtelen a városában az emberek titokzatos módon meggyógyulnak - de a hírnév hamarosan következményekkel..

Engedd el és engedd át Istennek

A filmben két olyan kétségbeesett, Isten létezését kétségbevonó személyt ismerhetünk meg többek között, akik elvesztették gyermekeiket. Megkeseredettségük, önmarcangolásuk, megbocsátani nem akarásuk akadályozzák őket abban, hogy felszabaduljanak abból az ördögi körből, amit rossz, és kegyelmet nem ismerő gondolataik okoznak számukra.


Amikor egy dél-karolinai városban megnyílik a Ku Klux Klan-t ünneplő múzeum, az idealista Kennedy tiszteletes igyekszik megőrizni a békét, még akkor is miközben próbálja rávenni Burdent, hogy hagyja maga mögött a rasszista múltját.

Ez a film ragyogó példája annak, hogy az ember belseje számít, nem pedig a külső a fontos. Egy történet a Down-szindrómáról és arról, hogyan kezelik az ilyen állapotú embereket.

A film John Bunyan 1678 februárjában megjelent könyve, keresztény allegóriája alapján készült film (A zarándok útja) újragondolásaként, folytatásaként jelent meg.

Jézus Krisztus, Isten Fia, egy negyven napos pusztai száműzetésre vállalkozik, hogy felkészüljön földi küldetésére, vagyis hogy megmentse az emberiséget azzal, hogy meghal a kereszten, hogy így engesztelje a világ bűneit.

Ben Marcus az egykori stand-up komikus, az életében bekövetkezett válság közepén megpróbál társadalmi médiasztárrá válni, egészen addig, amíg őt és családját erőteljesen meg nem változtatja a Biblia; utána a célja módosul.

Victoria Tremont arra vágyik, hogy megtalálja azt a különleges valakit. Egy nap egy jóképű, titokzatos idegen lép be a kávézóba, ahol dolgozik, azonban a férfi mint nőt, észre sem veszi. Ezért Victoria elhatározza, hogy csatlakozik ahhoz a keresztény..

A címszereplő Jimmy (Ian Colletti) fejlődésben késleltetett tinédzser, aki Georgia államban él. A naívan egyszerű fiúnak két furcsa tulajdonsága van - halálosan fél a víztől, és olyan embereket lát, akiket senki más nem.

Brian súlyos ellenállással néz szembe a körülötte lévő világ, különösen saját apjával szemben, amikor a Biblia felé fordul az érdeklődése. Brian tiszta és ártatlan hite Isten rendkívüli erejének olyan megnyilvánulásait idézi elő, amelyek gyorsan hírré válnak.

Kegyelmet találni

Anyja elvesztése után a 18 éves Alaska Rose törvényszegő magatartása miatt kerül bíróság elé. Felfüggesztett büntetését közmunkával válthatja ki, amelyet egy idősek otthonában kell letöltenie. A háta közepére sem kívánja ezt a feladatot, ám elindítja a változás útján.


Kapiolani, a hawaii-i törzsfőnöknő hihetetlen, és igaz története alapján, aki keresztény misszionáriusoknak engedve elfogadja Krisztust, és új életet kezd önmaga, illetve népe számára is.

Mindenki tudja, ki ő. Most megtudhatjuk azt, hogyan került oda. Billy Graham amerikai evangélista korai élete. "Az otthonom a mennyben van. Ebben a világban csak átutazó vagyok."
(Billy Graham)

A gazdasági összeomlás széles körű társadalmi nyugtalanságot és zavargásokat okoz, így egy 19 éves, eljegyzett lány a törvénytelen anarchia által határolt erdőben küzd a testvéreivel..

"Az ima soha nem vall kudarcot" című film egy jogi dráma egy feltörekvő kosárlabda edzőről, aki jó úton halad a bajnoki cím felé csapatával, amikor hirtelen kirúgják azután, hogy az egyik játékosával imádkozott, akinek nagy szüksége volt erre.

Egy kanadai bennszülött fiú életéről szól a film, aki magát csak "Saul Indián Ló"-nak nevezi. Túl kell élnie a bentlakásos iskolát az 1970-es évek rasszista felfogása mellett.

Indiában egy újságíró azt vizsgálja, hogy egy ausztrál misszionárius illegális megtérítéseket hajt-e végre a helyi közösségekben. A film valós eseményeket mutat be.

az astrid nevű figyelemre méltó idős hölgy szokatlan módszereket alkalmaz az általa kiválasztott, és közelebbről megismert emberek életének megváltoztatására..

John H. Groberg misszionárius visszatér tongaiba az 1960-as években feleségével és öt fiatal lányukkal. Hatodik gyermekük súlyos betegséggel született, így hitük végső próbájával..

ébredjen a remény

Dokumentumfilm az ausztráliai Hillsong United együttesről, mely elindulása Sydney külvárosából teljesen valószínűtlennek tűnt.


a film Jake Reeson történetét meséli el, egy feltörekvő énekesét, akinek a "világ a kezében van", egészen addig, amíg az egója meg nem töri a lendületet.

"az embernek, néha rossz döntéseket hoznak. De Isten ki akar segíteni minket, nem számít, hogy menyire távolodtunk el tőle. Azt akarja, hogy találj vissza hozzá. Azt akarja, hogy haza gyere."

egy húszéves, fájdalmas gyermekkortól sebzett tanhallgatónak ismétlődő rémálmai vannak, amely arra készteti őt, hogy szembeszálljon a múltjával, és helyreállítsa a hitét.

a középiskolai szintű amerikai foci árnyékában két testvér története, egy déli kisvárosban. Két különböző világnézettel élik meg egyre nehezedő mindennapjaikat, de végülis..

Darren Turner katonai lelkész és feleségének igaz története az iraki háború idejéről. Amikor a háború harci hegeket hagy a szívében, még egy csata hátravan: a házasságuk megmentése..

ez az egyik legsokkolóbb film, amelyet valaha készítettek az üldöztetésről, és amely egyáltalán nem túlozza el a valóságot. Sőt, ellenkezőleg..

a csak Gauff néven ismert lovasoktatónak a múltját sokan nem ismerik. Elvált a feleségétől és reménytelenül rideg a kapcsolata lányával, Brandy-vel..

Brandon Burlsworth története, aki az egyetemi amerikai futball történetének egyik legnagyobb alakja.

a hit nyilai

Amikor a konfliktusok, a lázadás és a harag elnyomja családjuk boldogságát, Charlie és Alice kénytelen változtatni azon, hogyan élik mindennapjaikat, és hogyan nevelik a gyerekeiket. Meglepődve találnak egy olyan élethosszig tartó megoldást, amely pontosan az, amire szükségük van.


férje elvesztése miatt anyagilag nehéz időszakon megy keresztül Amber Hill, akinek a kislányával is meg kell értetnie az apa elvesztését..

egy amerikai kereszténynek, aki az Egyesült Királyságban van kiküldetésben, a saját hitét is meg kell vizsgálnia, amikor találkozik egy hídon egy öngyilkosságra készülő..

az olimpiai bajnok, és háborús hős Louis Zamperini igaz története a megbocsátásról, a megváltásról, és a csodálatos kegyelemről.

Ethan, Luke, Alé, Ryder és Catherine öt barát, akiket erős hitük köt össze. A diploma megszerzése után ketten úgy döntenek, hogy különleges missziót vállalnak magukra..

a film názáreti Mária életének utolsó napjairól szól, aki a megalakuló egyház segítségére van; visszaemlékszik Jézus életére, ezzel is bátorítva az apostolokat.

négy elveszett ember életéről szól a film. Egy agresszív hajléktalan férfi, egy katona, akinek az öccse öngyilkos lett, egy terhes lány, és egy orvos..

dave pásztor próbálja megtalálni a kiutat, miután az egyetem területén lévő templom feszültség helyszínévé válik, majd le is ég.

yehudah Jézusról prédikál, a családja viszont nehezen fogadja el, hogy szakítva a zsidó szokásokkal és tanításokkal, egy új messiást követ.

ma csak álmodom arról..

Bart Millard igaz története. Hogyan lett a bántalmazott fiúból ennek a dalnak a szerzője? Hogyan látta meg Isten kegyelmét és erejét abban, ahogy "szörnynek" tartott édesapját megváltoztatta Isten kegyelme?


Jeff és Heather boldog házasság és élet elé nézett, azonban kapcsolatukban volt egy olyan nehéz időszak, amikor a fiatal nő egyszerűen eltűnt..

Sault úgy ismerik, mint a mészáros, aki kegyetlenül le akar számolni a zsidó hittől eltávolodó keresztényekkel. Azonban amikor a damaszkuszi úton találkozik..

egy elsőéves, keresztény egyetemista a népszerű biológia professzor hatása alá kerül, akinek az élet kialakulására az evolúció a válasza.

amikor egy tragédia három családot is sújt, sorsukat egymás felé fordítja, hogy felfedezzék Isten szeretetét..

a valós események ihlette film Aggie Prejean története. Egy idős nőé, aki szeretne megtalálni két fiatal lányt, akiket unokáiként szeret..

amikor burmai menekültek egy csoportja csatlakozik a helyi anglikán gyülekezethez, a helyi lelkész megpróbálja segíteni őket növénytermesztéssel.

david lelkésznek készült édesapjához hasonlóan, ám édesanyja halála miatt abbahagyja tanulmányait, és elfordult Istentől, majd sikeres R&B énekes lesz..

Michael Boyum igaz története. Egy erőteljes film egy fiatalemberről, aki bátran néz szembe a leukémia elleni küzdelemmel.

legyen világosság!

A szókimondó ateista, Dr. Sol Harkens élete látszólag sikeres, úszkál a hírnévben. Azonban egy autóbaleset következtében halálközeli élményt él meg, ami mindent megváltoztat.


a 13 éves henry édesapja tartalékos katona, akit behívnak, és Afganisztánban kell szolgálnia. A fiú addig megszokott élete felborul, aki tehetséges..

egy fiatal nő világát alaposan felforgatja, amikor váratlanul megbetegszik, és kénytelen nagyon rég óta nem látott nagymamájához költözni, amíg felépül.

egy ateista oknyomozó újságíró nem tudja elfogadni Isten létezését, még azok után sem, hogy a felesége keresztény lesz..

az író, Mitch Alboms vonakodva ugyan, de beleegyezik abba, hogy a gyermekkorából ismert rabbi számára készítsen búcsúbeszédet, amire ő maga kéri fel.

megismerhetjük malcolm megtört életét, aki miután egy autóbalesetben elveszítette kislányát, amit ő túlélt, csak örlődik.

gwyneth egy jól kereső marketinges, és minden megadatott számára, egy kivétellel: egy rendes pasi, aki szereti..

Ben és Ava 7 éves koruk óta ismerik egymást. Ahogy telnek az évek, a kapcsolatuk még inkább mélyül. Úgy tűnik minden jól alakul, de nem tudhatják..

a történet elsősorban egy fiatal, konzervatív keresztény nőre fókuszál, aki egy nemi erőszak következtében gyermeket szül.

a tábor

A tíz éves Eli élete egy igazi rémálom. Az édesanyja drogfüggő, akitől törődést és odafigyelést hiába vár. Az édesapja se jobb, mert csak bántalmazza. Hamarosan elveszik szüleitől. Eli teli van dühvel, fájdalommal, és magába zárkózik.


az utazás folytatódik. Újabb városba érkezik utazónk (Rob Schneider), ahol olyan embereket talál, akiknek szüksége van némi inspirálásra.

az apostolok cselekedeteit bemutató 48 perces alkotás, ráadásul HD minőségben.

rick, a fiatal, és sikeres rendőr életében tragédia történik. Eldönti, hogy nincs értelme így folytatni tovább, de akkor Isten közbelép..

"mindannyian egy utazáson vagyunk. Egy úton. Telve halogatásokkal, zsákutcákkal. Egy fényes és gyönyörű kilátással, és ugyanakkor viharfelhőkkel.."

Jézus küldetését, evangéliumát bemutató több mint 3 órás alkotás, ráadásul HD minőségben.

főszereplőnket nagy veszteség éri, és elvonul a világ elől. végzett Istennel és az emberekkel is. Képes lesz megbocsátani vagy a bosszút választja?

igazán inspiráló igaz történet, mely Rachel Joy Scott naplóbejegyzései alapján készült.

clay, és Amber furcsa találkozásuk után megkísérelik a lehetetlent: régimódi udvarlást napjaink amerikájában.

mondd el a világnak!

Filmünk, mely megtörtént eseményeket mutat be, a 19. századi Észak-Amerikába kalauzol minket, és bemutatja, hogyan indult el egy világszéles mozgalom néhány egyszerű, bibliai igazságokat kutató, és Jézus Krisztus visszajövetelét váró csoport által.


egy apa és férj, aki elvesztette a feleségét és lányát, találkozóra készül azzal, aki megölte a családját, hogy bosszút álljon..

 

 

egy feltörekvő informatikai cég vezetője épp a házassági fogadalma megújítására készül, amikor megjelenik egy fiatal és vonzó nő..

amikor egy problémás kamasz, ash önpusztító életmódba kezd, hamar bajba kerül. Új helyzetében egy ló segítségével ébred rá, milyen az üdvösség útja.

a film egy olyan világról szól, amelyet csak Isten lát igazán, az ember belső lényéről.

egy inspiráló igaz történet egy eltűnt 2 éves kisfiúról, aki utazásra való készülődés közben eltűnik, és a keresésére indulnak.

a film szóról szóra követi a Biblia szövegét. Hitelesen adja vissza Jézus életútját keresztre-feszítéséig, majd a feltámadt Jézus megjelenéséig.

Dániel a bátorság és hűség mintapéldája. A történet igazolja számunkra, hogy Isten a legnehezebb körülmények között is jelen van.

Péter apostol és az utolsó vacsora

Három nappal kivégzése előtt, az idős Péter apostol azt mondja a börtönőrnek, "Eljött az idő, hogy megismerd Jézust". A 'Risen', vagyis 'Feltámadt!' című filmhez hasonlóan itt is egy római katona áll Jézus és Péter után a legfontosabb szerepben.


Luke Rogers ideális kereszténynek tűnik. Azonban a húszas évei közepén járó Luke nem is lehetne messzebb az igazi keresztény élettől..

 

 

amikor egy középiskolai tanárnak feltesznek egy kérdést Jézussal kapcsolatban, talán maga sem gondolta, hogy válasza lavinát indít el, melyben mindent elveszíthet.

amikor egy fiatal lány vágyik arra, hogy megtalálja az igazit, nem sok választja el a rossz döntéstől. De a szerető apa biztosítja, hogy segíteni fogja, hogy jó úton haladjon.

inspiráló dráma egy magányos középiskolai gondnokról, aki egy különösen nagy nehézségekkel küzdő tinédzser mentora lesz.

Meghan Doherty egy fiatal és tehetséges karrierista, akinek az Isten országa nevű helyen kellene végrehajtás előtti megállapodást kötnie.

egy epikus történet a szeretetről, és az odaadásról. Ez a film ruth Bibliai történetét dolgozza fel.

egy történet az igazi hitről, a feltétel nélküli elkötelezettségről, és a valódi szeretetről.

hiszel?

"Az igaz bibliai hit cselekvést igényel, így ha igazán hiszed, hogy Krisztus azért halt meg, hogy mi éljünk, ez nem csak a térdedre kényszerít, hanem talpra is állít. A kereszt egy ajándék és a vér volt érte a fizetség. A bűn, ami elválasztott engem Istentől, meghalt Krisztussal a kereszten. Jézus Krisztus keresztje szeretetet ígér neked, megbocsájt és új életet ad neked most azonnal."


King Brendan kemény körülmények között nő fel, apa nélkül, amikor a tizennyolcadik nevelőszüleihez kerül; le szeretne számolni a régi életével.

miután egy szörnyű balesetben elvesztette feleségét és két fiát; úgy tűnik a kisvárosi ügyvéd számára az öngyilkosság az egyetlen menekülési út..

megható történet leiláról, az életfogytiglanra ítélt rabról, aki kegyelmet kap, és egy gyülekezetben kap munkát.

a sármos Miles Montego-nak már fiatalon mindene megvan: pénz, autók, luxuslakás; de ami fontosabb, hogy múltja is van.

lee tíz év börtön után visszatér abba a kisvárosba, ahol felnőtt. Legnagyobb vágya, hogy új és egyszerű életet kezdjen..

''csak egy valódi kockázat próbálhatja meg a valódi hitet.''

a film bemutatja a láthatatlan világot körülöttünk. Hogyan férkőznek be démoni erők az életünkbe, és hogyan védelmeznek minket Isten angyalai.

eszter könyve alapján készült alkotás, mely kifinomultan hangsúlyozza a bátorság, hit és engedelmesség értékét.

feltétel nélkül

Egy nő idilli élete összetörik, amikor férje egy értelmetlen erőszakos tett áldozata lesz. Ahogy tragikus lépésre szánná rá magát elkeseredettségében, egy váratlan találkozás hirtelen mindent megváltoztat.


a huszonéves Caden Indiában bulizik barátaival. Megszokta a jómódot, az amerikai gazdagok életét. Azonban ott fordulatot vesz élete.

a film 1890 amerikájában kezdődik, ahol még keresztény erkölcsök uralkodtak. Az egyik professzor apja egy időgépet épített: bepillantást nyerünk a mostani jövőbe.

hét évvel a pusztító szökőár után hat idegen menedéket talál egy thaiföldi hotelben a hurrikán elől.

"amikor Isten csodát tesz, ne kérdezd, hogyan, csak köszönd meg!" - hangzik el a filmben. Igaz történet alapján készült film egy 8 éves agytumoros kisfiúról.

10 év múlva a "teljesen idegen" című film főszereplőjének lázadozó tini lánya találkozik Jézussal.

a film Caleb történetét meséli el, aki egy fiatal deszkás srác. Beteg lesz az édesanyja, édesapja pedig nem él velük.

vajon mit tennél, ha "Jézus Krisztus" aláírással vacsorameghívást kapnál egy előkelő vendéglőbe?

a helyi kisvárosban az emberek helyzete egyre rosszabb, az ottlakók egyre inkább kétségbeesettebbek. De ekkor érkezik a városba Gabe, az ismeretlen fiú.

igaz megbocsátás

A film alapja a 2006-os Nickel Mines-i (Pennsylvania) Amish iskolai lövöldözés és a megbocsátás szelleme, amit ezek után az Amish közösség tanúsított ezek után.


hannah egy sikertelen abortusz túlélője. Össze van zavarodva amikor kiderül az igazság. Egy hosszú útnak vág neki.

csodálatos témát feldolgozó film; a hit és megbocsátás által hamar megváltozhatnak a dolgok, amikor az emberek elkezdik őszintén keresni Istent.

a film emlékeztet bennünket arra, hogyha még az édesapánkkal nincs is (jó) kapcsolatunk, a Mennyei Atyánk mindig velünk van.

a történet az 1850-es években zajlik egy amerikai wales telepesek által létrehozott közösségben. Cadi lassan ráébred, hogy a bűnevő téves eszmén alapul.

a történet az 1850-es években zajlik egy amerikai wales telepesek által létrehozott közösségben. Cadi lassan ráébred, hogy a bűnevő téves eszmén alapul.

egy jogász hallgató pert indít az Ördög ellen. Az Ördög megjelenik a tárgyaláson, és kitör az évszázad legnagyobb pere. Sátán a vádlottak padján!

Jake Taylornak mindene megvan: barátok, hírnév, kosárlabda-ösztöndíj várja; és a legmenőbb lány is az övé a suliban. Mi lehetne ennél jobb?

sara csúcsformában játszik. Nagy az esélye arra, hogy egy elit tenisz-programban részt vegyen a nyáron, de hirtelen nagy változás történik..

a prédikátor lánya

Angie egy lelkész huszonéves lánya. Már elege van a helyi közösségből és a templomi éneklésből. Szeretné felfedezni a világot. Az énekes Devlin, aki egy utazó gospel show-ban dolgozik, felfigyel a lányra, és magával csábítja.


a film nagyszerű példát mutat arra, mit jelent meg is cselekedni azt, amire Jézus az ige által indítja az övéit.

képzeld el, hogy a világ rendez egy szülinapi party-t, csak az ünnepeltet felejtik el meghívni.

15 évvel ezelőtt Ben Walker elhagyta a kedvesét és leendő gyülekezeti szolgálatát egy üzleti lehetőség miatt..

egy 47 éves keresztény ember egy nem kívánt válás után válaszokat keres fájdalmai enyhítésére és az élet igazi értelme után kutat...

egy kedves történet a megbocsátásról, a barátságról, a hitről. Megérthetjük, hogy nem biztos, hogy a tömeg hangja a nyerő..

a film Dél-Afrikában játszódik, egy farmercsalád viszontagságait mutatja be. A feleség keresztény és amikor a férfi is megtér, az Úr hatalmas csodákkal tarkítja az életüket.

egy keresztény férfi a semmittevésben tölti az életét. Szenvedélye a televízió és nem tud szabadulni tőle. Titkos vágya az, hogy saját gyülekezetet alapíthasson...

megtérés és autókereskedés? Tisztességes haszon és talpon maradás? Érdekes párosítások! de vajon működnek-e?

a találkozás

Öt idegen menedéket talál egy elhagyott út menti étteremben. Egy arrogáns üzletember, egy magányos nő, egy elidegenedett pár, és egy szökött tini; akikben látszólag semmi közös. De az étterem tulajdonosa különös módon mindent tud róluk. Neve: Jézus.


bemutatja az igaz kereszténység egyik arculatát. Amikor a megbocsájtás és az elfogadás legyőzi az elvetettséget és a hitetlenséget.

a film egy 10 éves lányról szól, aki megszökik drogos anyjától és Jézusba vetett hitével nekivág a világnak.

Tyler Doherty egy rendkívül különös 8 éves kisfiú, akinek nap mint nap meg kell küzdenie a rákkal.

egy történet, melynek majd minden feldolgozása indulatokat ébreszt, és újra és újra szembesít azzal, amiről a keresztény kultúra mintegy kétezer éve szól...

egy dúsgazdag hölgy pillanatok alatt szegénnyé válik. Mégis, éppen ekkor találja meg élete legszebb hivatását.

Ethan és Jake mindketten szenvedélyes pásztorok, ugyanazt az Istent dicsérik, ugyanabból a könyvből... De itt be is fejeződnek a hasonlóságok.

a zarándok útja a jelenvaló világból az eljövendőbe. John Bunyan 1678 februárjában megjelent könyve, keresztény allegóriája alapján készült.

a sikeres munkavállalás után Sarah Collins döbbenten veszi észre hogy terhes. Szembesül olyan morális dolgokkal amire nem volt felkészítve.


# Film # Feliratos